TOMMY HILFIGER A CUCERIT EMPORIUM MELBOURNE CU O INSTALAȚIE POP-UP ART

Tommy Hilfiger anunță că a transformat interiorul Emporium Melbourne Mall într-o galerie de artă digitală pentru o singură zi, găzduind un eveniment de celebrare cu 3.000 de vizitatori pe data de 15 noiembrie 2019. Activarea multifațetată destinată consumatorilor a marcat prima vizită a lui Tommy Hilfiger în Australia și sosirea acestuia la Melbourne, după două zile petrecute în Sydney. Instalația a prezentat cele mai bune colecții TOMMY HILFIGER.

Titrat „Hypa-Hilfiger” și creat în parteneriat cu artistul de lumini Kit Webster, evenimentul a adus un omagiu realizărilor creative ale orașului Melbourne, care servește ca un hub înfloritor pentru artă, muzică și modă. „Hypa-Hilfiger” a prezentat o amalgamare a acestor influențe, promovând conexiunea culturală și descoperirea artistică. Vizitatorii au explorat operele de artă digitalizate și sculpturile futuriste, cubice, care au fost concepute pentru a aduce un omagiu străzilor din Melbourne. Fanii brandului s-au bucurat și de spectacole live susținute de TKAY MAIDZA, împreună cu DJ FLEX MAMI și Denzel de la The Voice Australia.

În timpul evenimentului, designer-ul  Tommy Hilfiger a vizitat noul magazin emblematic TOMMY HILFIGER Emporium Melbourne, înainte de a participa la o discuție energizantă pe scenă cu gazda evenimentului, Ksenija Lukich, în cadrul căreia s-a angajat cu mulțimea și a discutat despre viitorul brandului. Participanții au fost invitați să participe la o activare digitală folosind funcția AirDrop. Cei care au participat la activarea inovatoare AirDrop au câștigat o șapcă TOMMY HILFIGER în ediție limitată.

UNDE: Emporium Melbourne

287 Lonsdale Street

Melbourne VIC 3000, Australia

CÂND: 15 noiembrie 2019

# # #

Link către newsroom: http://newsroom.tommy.com/pressroom/tommy-hilfiger-takes-over-emporium-melbourne-with-pop-up-art-installation/

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.