Artadis – the art of being different

De unde a plecat totul și care este povestea din spatele conceptului ‚,creației’’ Artadis?!

Totul a început dintr-o simplă pasiune, pasiune ce se regășeste și azi în spatele picturilor noastre, când o mână stângă (sperăm că nu și stângace) începea a împrăștia culorile cam peste tot; pe foi de hârtie, pereți, pânze și mai târziu, chiar pe textile.

Pasiunea pentru pictură s-a dezvoltat pe parcurs ca un refugiu față de problemele cotidiene, de stresul zilnic, de multele ore de muncă, practic de tot ce își punea amprenta într-un mod negativ asupra psihicului.

O întrebare ce se ridică des: de ce pictăm tocmai pe articole de îmbrăcăminte?

Răspunsul e simplu și pleacă de la premisa că ‚,haina face pe om’’; considerăm că într-o lume în care te identifici și te diferențiezi tot mai greu, e nevoie de diversitate.

Astfel, am decis ca produsele ce iau naștere la noi să fie unicat și să constituie o reprezentare grafică, un simbol, o imagine abstractă sau pur și simplu un text, având scopul de a transpune acea parte reprezentativă a personalității individului, fie că vorbim de femei, bărbați sau copii.

De ce Artadis?

Noi la Artadis, producem design-ul ce urmează a fi pictat, de la zero. De multe ori poate nu e ilegal să copiezi, dar pentru noi de fiecare dată e imoral.

Îi respectăm pe ceilalți artisti, și vrem sa fim respectați. Știm ce înseamnă munca și mai ales creația.

Conceptele Artadis sunt unice și trec de fiecare dată prin filtrul, imaginația și stilul artistului nostru, astfel tu te vei simți implinit că porți ceva unic și original.

Cat de sigure sunt hainele pictate manual si cum ne afecteaza?

Vopselurile folosite de noi, sunt pe bază de apă, nu conțin solvenți și sunt prietenoase, atât cu tine cât și cu mediul înconjurător.

În timpul și după tratamentul termic, acestea nu emit gaze toxice sau alte substanțe nocive și sunt rezistente la spălare.

Sunt ușor si simplu de întreținut?

Articolele pictate manual, sunt realizate cu vopseluri speciale pentru textil, astfel încat tu să le poti spăla cu încredere.

Fiecare produs vine și cu instrucțiuni de întreținere, ce pot fi respectate cu usurinta (temperatura de spalare max. 40 C; calcare fara aburi etc), iar noi vă stăm la dispoziție pentru orice nelămurire.