ZOZIBINI TUNZI A PURTAT TOMMYXZENDAYA ÎN CADRUL UNEI ÎNTÂLNIRI CU PRESA, ÎN NEW YORK

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că Zozibini Tunzi, Miss Universe 2019, a purtat TommyXZendaya în cadrul întâlnirii sale cu presa, la Empire State Building în New York City.

Tunzi a purtat o maletă cu imprimeu tip houndstooth și o jachetă de piele, ambele din colecția TommyXZendaya.

Colecția TommyXZendaya este disponibilă în România în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

UNDE:            The Empire State Building

                        New York, NY

CÂND:            Marți, 10 decembrie 2019

NEW YORK, NEW YORK – DECEMBER 10: Miss Universe 2019 Zozibini Tunzi visits the Empire State Building on December 10, 2019 in New York City. (Photo by Santiago Felipe/Getty Images)

Photo Credit: Getty Images

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.