TREI PILOTI ISI DONEAZA CURSA COPIILOR DE LA HOSPICE CASA SPERANTEI

In 2017, numarul pacientilor ingrijiti de Hospice a fost de peste 4000, in toate centrele de desfasurare a activitatii din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. La nivel national, nevoia estimata de ingrijire paliativa este de 170.000 de pacienti. Pentru a veni in ajutorul acestora, cei trei piloti care alcatuiesc echipa Transitions de la Essilor, Emil Ghinea, Andrei Dumitrescu si Silviu Dumitrescu isi doneaza cursa de la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Brasov – Trofeul Opel, copiilor de la Hospice Casa Sperantei.

Trofeul Opel este o competitie foarte apreciata de iubitorii motorsportului. Acesta va avea loc in perioada 13 – 14 octombrie 2018 si aduna peste 80 de concurenti si un numar mare de spectatori si se desfasoara pe drumul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov. Te asteptam si pe tine sa fii parte din energia ce inunda Brasovul timp de doua zile, sa ne cunosti sau sa afli ce inseamna acest sport.

Emil Ghinea, castigatorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului, are 39 de ani, este din Mangalia si conduce un bolid Renault Clio RS V6 Trophy unicat in Romania.

Andrei Dumitrescu a obtinut o victorie categorica in cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza în Coastă Dunlop 2018, la volanul unui monopost Tatuus. Acest monopost l-a ajutat sa scada sub bariera de timp de 1 minut si 40 de secunde.

Silviu Dumitrescu a urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Ranca in primul weekend din septembrie a acestui an.  Andrei este fratele lui Silviu si impreuna fac parte dintr-o familie cu un lung istoric in lumea motorsportului. Acesta conduce un bipost Osella.

HOSPICE Casa Sperantei este la ora actuala cea mai mare fundatiei din Romania care ofera ingrijire paliativa, promoter al misiunii paliatiei in Romania si generator de schimbari inclusiv legislative, pentru crearea cadrului desfasurarii ingrijirii paliative.

 De 26 de ani, HOSPICE Casa Sperantei exista in Romania pentru a oferi alinare si confort copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila. Organizatia a introdus si dezvoltat la noi in tara ingrijirea paliativa si a oferit pana acum sprijin, gratuit si neconditionat, pentru peste 26.000 de pacienti si pentru familiile acestora.

Viteza creste adrenalina, la fel si faptele bune. Donati cu noi!

http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849

#ConcuramPentruHospice