TOMMY HILFIGER DESCHIDE UN NOU MAGAZIN ÎN CENTRUL COMERCIAL PROMENADA SIBIU

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță deschiderea primului magazin TOMMY HILFIGER în Sibiu, România, și, totodată, cel de-al 15-lea din țară. Localizat în centrul comercial Promenada Sibiu, la parter, acesta este locul perfect pentru persoanele care se află în căutarea modei și stilului, fără a neglija funcționalitatea și care își găsesc astfel inspirația în ADN-ul clasic, american, cool al brand-ului.

În interiorul designului luminos și aerisit, colecțiile TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019 pentru femei și bărbați își găsesc perfect locul, prezentând paleta de culori emblematică TOMMY HILFIGER – roșu, alb și albastru – și aducând coliziunea conștientă dintre funcție și patrimoniu, ca fiind unul dintre cele mai noi trend-uri din modă. Materialele textile inovatoare se află la baza colecțiilor, elementele sustenabile fiind infuzate cu o notă practică și stil, ceea ce va aduce cu siguranță bucurie clienților. Printre colecțiile disponibile, cumpărătorii pot găsi articole vestimentare pentru femei și bărbați, lenjerie de corp, încălțăminte și accesorii, toate pentru sezonul toamnă-iarnă 2019.

Noul magazin se deschide pentru prietenii și clienții brand-ului cu un design modern, remarcabil, ce reflectă noul concept global de vânzare cu amănuntul al lui Tommy Hilfiger, urmărind să ofere o experiență de cumpărare superioară. Un mix de modă și inovație, dar și stilul clasic cu detalii moderne întâmpină clienții și aduc noile colecții în lumina reflectoarelor. Interiorul magazinului prezintă mobilier alb din lemn și sticlă cu detalii argintii și accente moderne. Este o formă simplă de mobilier ce îmbină atmosfera modernă cu stilul de patrimoniu al lui Tommy Hilfiger. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitorul exclusiv al brandului Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

Magazinul și-a deschis porțile pentru clienți începând cu data de 15 noiembrie 2019.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.