De ce este brandul BabyBjörn atat de iubit?

Brandul suedez BabyBjörn este unul cu poveste, una de familie, nascut din dorinta acesteia de a le oferi micutilor conditii cat mai bune pentru a evolua armonios. Cu o vechime de 60 de ani pe piata, brandul imbina bogatia trecutului cu frumusetea viitorului.

Pentru BabyBjörn, designul imbina inteligenta cu functionalitatea, iar produsele acestora sunt gandite pe nevoile bebelusilor, dar si ale parintilor. Fiecare familie este o sursa de inspiratie pentru brand, care se dezvolta in permanenta, alegand materiale cat mai calitative pentru creatii. In procesul de creare sunt implicati atat parinti, cat si medici si specialisti, care doresc sa furnizeze cele mai optime solutii.

Preocupata totodata de grija pentru mediu, familia din spatele brandului are ca misiune furnizarea de produse sigure, eficiente si inovative.

In conceptul brandului se simte dedicarea fiecarui membru al echipei, iar de cele mai multe ori, inspiratia pentru produse provine din experienta parintilor care lucreaza direct cu produsele.

Grija pentru micuti se poate observa in toate detaliile produselor, fie ca este vorba de un sistem ergonomic sau de un balansoar.

 

Care sunt motivele pentru care produsele BabyBjörn sunt atat de iubite?

 

  1. Sunt create din materiale premium, special concepute pentru ca micutii sa se simta confortabil si in siguranta. Au un design care nu se demodeaza si pot fi transmise din generatie in generatie.

 

  1. Sunt concepute impreuna cu medici pediatri si specialisti din domeniu. Implicarea acestora este foarte importanta pentru brand, caci crearea de produse pentru bebelusi necesita atentie sporita. Micutii si pielea acestora este extrem de sensibila, de aceea, acordul medicilor si moaselor este un factor cheie in dezvoltarea creatiilor.

 

 

  1. Siguranta celor mici este corelata cu siguranta mediului inconjurator. Produsele sunt dezvoltate in conformitate cu grija pentru bebelusi, parinti, dar si pentru angajati. Brandul este aproape de fiecare membru al marii familii BabyBjörn.

 

  1. Produsele sunt testate, fiind corespunzatoare standardelor de siguranta EN si ASTM. Acest lucru inseamna ca substantele folosite in procesarea textilelor sunt in acord cu Standardul 100 Oeko-Tex, si Class 1, cele mai stricte din domeniu pentru produsele destinate bebelusilor.

 

  1. Fiecare produs este conceput cu atentie la detalii. Fiecare cusutura are un sens, iar aceasta grija provine din resposabilitatea pentru siguranta micutilor.

 

De fiecare data cand achizitionati un produs BabyBjörn, trebuie sa fiti atenti ca este unul original, de aceea este recomandat sa fie cumparat de la o sursa sigura si credibila.

Fiecare produs se transforma intr-o amintire pe care micutul o va lasa mostenire generatiilor viitoare