Cum revii în formă maximă din vacanță | Ropharma

Academia de Sănătate Ropharma a lansat o nouă lecție: ,,Cum revii în formă maximă din vacanță?”

Ropharma a lansat lecția cu numărul 4 din Academia de Sănătate Ropharma, ,,Cum revii în formă maximă din vacanță?”, o lecție potrivită pentru toți membrii familei, care abordează principalele simptome fizice și psihologie ale sindromului ,,post-vacanță”.

Revenirea la muncă după vacanță poate fi dificilă pentru toți membrii familiei, pentru că totul trebuie să se reajusteze pentru a ne putea integra, din nou, în vechea rutină. Astfel, Ropharma a lansat lecția ,,Cum revii în formă maximă din vacanță”, disponibilă în mod gratuit pe site.

Indiferent că vacanța a fost una liniștită, în care ne-am odihnit cât am dorit, sau am ales o călătorie care ne-a pus pe drumuri de dimineața până seara, majoritatea dintre noi simțim că revenim din concediu mai obosiți decât am plecat. Acest lucru se întâmplă pentru că vacanțele ne scot din ritmul obișnuit, iar asta ne provoacă un dezechilibru în organism. Orele de somn se decalează, iar corpul nostru intră într-o stare de repaus, în care încearcă sa recupereze toate lipsurile de care a fost privat în perioada de activitate intensă.

Oboseala, lipsa poftei de mâncare și a concentrării, somnolența, insomnia și durerile musculare sunt doar câteva dintre efectele fizice pe care oamenii le pot experimenta. Simptomele psihologice includ iritabilitate, anxietate și tristețe.

Academia de Sănătate Ropharma aduce câte o abordare nouă celor mai des întâlnite afecțiuni în funcție de perioadă și vine cu soluții și sfaturi utile de prevenție sau tratament sub forma unor lecții gratuite de sănătate, disponibile pe site-ul http://www.ropharma-healthcare.ro.

Despre Ropharma

Ropharma este o companie românească producătoare de suplimente alimentare farmaceutice și parafarmaceutice, prin cele 3 fabrici proprii, în Chișinau, Târgu-Mureș și la Dostat, județul Alba, precum și un laț propriu de farmacii. Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.ropharma-healthcare.ro sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciileRopharma.