Cu drag de oameni, Ropharma este alături de Fundația Clinica Sf. Constantin!

Primăvara faptelor bune aduce un proiect special de la Ropharma. La fiecare cutie de Activit Imuno sau Activit Imuno Forte cumpărate până la finalul anului, compania donează în  numele clienților săi câte 2 lei către Fundația Clinica Sf. Constantin.

„În perioada dificilă pe care o traversam, devine tot mai greu pentru anumite categorii sociale să beneficieze de un drept primordial al omului, dreptul la servicii medicale. Cel mai îngrijorător lucru este faptul ca unele afecțiuni pot fi tratate cu ajutorul tehnologiilor medicale de ultimă generație, însă costul investigațiilor sau tratamentului nu poate fi suportat de pacient. Este vital pentru comunitate să găsim soluții de ajutorare a celor care nu își pot permite accesul la serviciile medicale de care au nevoie pentru a supraviețui.

Ajutorarea persoanelor fără posibilități materiale oferă recompense și satisfacții spirituale. Nu există lucru mai dureros decât să constați că viața aproapelui tău ar putea fi salvată de descoperirile recente ale medicinei moderne, dar persoana respectiva nu își permite accesul la acestea. Aici trebuie sa intervenim noi, prin proiecte de caritate și strângerea de fonduri care urmează apoi să fie direcționate către tratarea afecțiunilor persoanelor neajutorate.

Nu este nevoie de investiții substanțiale, ci de implicarea tuturor. Dacă fiecare dintre noi redirecționează o sumă pe măsura posibilităților sale financiare către acest scop nobil, vom fi surprinși de rezultatul final. Zâmbetul și lumina din ochii unui om sănătos care este externat din spital sunt mai presus de orice mulțumire.” – conform reprezentanților Fundației Clinica Sf. Constantin.