ALTON MASON POARTĂ TOMMY HILFIGER

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că modelul american Alton Mason a purtat TOMMY HILFIGER când a participat la Expoziția Tommy Hilfiger Make It Possible, la Monaco Yacht Club și în cadrul Galei Monte Carlo pentru Sănătatea Planetei.

În timpul zilei, Alton Mason a purtat un hanorac polo cu dungi TOMMYXLEWIS și jeanși cu benzi laterale contrastante.

În timpul serii, Alton Mason a îmbrăcat un sacou bleumarin de smoking TOMMY HILFIGER TAILORED, cămașă albă de smoking și pantaloni negri.

Colecțiile TOMMY HILFIGER sunt disponibile în România, în magazinele TOMMY HILFIGER.

UNDE:           Monte Carlo, Monaco

CÂND:           Joi, 24 Septembrie, 2020

MONTE-CARLO, MONACO – SEPTEMBER 24: Alton Mason attends the Monte-Carlo Gala For Planetary Health on September 24, 2020 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for La Fondation Prince Albert II de Monaco)

Foto Credit Gala: Getty Images

 

 

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

 

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

 

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.